Január 23-án lesz az "Év Szállodája" díjátadó gála

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2015. január 23-án rendezi meg az „Év Szállodája 2014” díjátadó gálát.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt.-vel együttműködve 2014-ben másodszor hirdette meg a hazai szállodák részére az "Év Szállodája" pályázatot az 5, a 4 és a 3 csillag kategóriában.

A pályázatra nevezett szállodák:

5*- 5* superior

Andrássy Rezidencia Wine & Spa, Tarcal
Corinthia Hotel Budapest
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár

4*- 4* superior

Budapest Airport Hotel Stáció, Vecsés
Danubius Health Spa Resort, Bük
Hotel Európa Fit, Hévíz
Colosseum Hotel Mórahalom
Greenfield Hotel Golf & Spa, Bükfürdő
Mamaison Hotel Andrássy, Budapest
Mercure Budapest Buda
Novotel Budapest Danube
Radisson Blu Béke Hotel, Budapest

3*-3*superior

Bo18 Hotel Budapest
Ibis Budapest Centrum
Ibis Budapest City

Az eredményhirdetésre 2015. Január 23-án 18.30-tól kerül sor a Corinthia Hotel Budapest báltermében, díjátadó gála keretében.

A részvételi díj bruttó 17.000 ft/fő, mely tartalmazza az alábbi programot:

Welcome drink
Gálavacsora
Borválogatás
Pálinka kínálás
Gálaműsor

Ha ön is részt kíván venni a díjátadáson, gálavacsorán, várjuk megrendelését az adat@hah.hu e-mail címen. A vacsorára céges asztalok is foglalhatók és egyéni meghívót is lehet venni.

Támogatók:

Forrás: MSZÉSZ


Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza

Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza 

Május 12-én igazi világsztárokkal is találkozhatunk!
Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján

Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján 

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját.
Szibériai tokhalak a Balatonban?

Szibériai tokhalak a Balatonban? 

A Balatonban megjelenő lénai tokok minden bizonnyal a vízgyűjtőn létesült halgazdálkodási létesítményekből szökhettek meg.
Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő

Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő 

Nemzetgazdasági miniszter: a nyugati világ elöregszik, nő az idősek aránya, ebből adódóan sokkal nagyobb lesz a kereslet az egészségturizmusra.
Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon 

Harmincöt budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon.
Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens

Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens 

Már több mint húsz étterem használja.
ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től

ESG jelentés az OPUS GLOBAL Nyrt.-től 

Az előremutató jelentésben a jó gyakorlatok mellett a lehetőségeket is feltárták, mellyel megjelölték a cégcsoport fenntarthatósági tevékenységének irányait is.
Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon

Rekordok dőlhetnek meg az idei Ultrabalatonon 

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén.
Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án

Precizitás, csapatjáték, gondoskodás - méhek napja április 30-án 

A méhektől nemcsak a természet legfinomabb ajándékát, a mézet kapjuk, de sokat is tanulhatunk tőlük!
103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben

103 éves tornásznő látogatása a Madame Tussauds Budapestben 

Magasra szökött az egy négyzetméterre jutó magyar olimpiai aranyak száma a Madame Tussauds Budapest sport termében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?