Bővült és arculatot vált a telki Globall Hotel

A közelmúltban 21 új szobával bővült a telki Globall Hotel, megnőtt a konferenciakapacitása, és az étterem bútorzata is felfrissült. A különleges mikroklímájú Zsámbéki-medencében fekvő négycsillagos sport- és wellness hotel a fővárostól mindössze 20 km-re helyezkedik el.

A szállodában most már összesen 85 szoba áll a vendégek rendelkezésére: 60 standard, 21 superior szoba és négy junior suite - olvasható a konferenciakonline.hu oldalon. A szobákat érintő átalakítással párhuzamosan a rendezvénykapacitás is növekedett: eddig nem használt területek újratervezésével, illetve irodák áthelyezésével egy új, 90 négyzetméteres, természetes fényű, hangszigetelt fallal kettéosztható konferenciatermet is kialakítottak. A rendezvényrészlegekben naprakész technika és széleskörű szolgáltatások várják a nemzetközi és szakmai konferenciák, csapatépítő programok, családi napok, edzőtáborok vagy akár esküvők résztvevőit.

A Globall Hotel wellness és spa központjában úszómedence, jakuzzik, hydroworx medence, Float Spa lebegőkabin, Sensolite fényterápiás ágy, kneipp taposó, élménymedence, vitamin bár, gőzkabin, sókamra, infra- és finnszauna, és relaxációs helyiség is található, de fitneszterem, focipályák, strandfoci- és strandröplabdapálya, valamint külön rehabilitációs és rekreációs részlegek állnak rendelkezésre.

Idén nyárra lezárul a teljes arculatváltás, amely az egyes részlegek megújulásán, bővítésén túl a marketing minden eszközét érinti. Hamarosan a szálloda weboldala is letisztult formában születik újjá, melyet a megújult logó és elkészült arculati elemek már néhány hónapja képviselnek is.


KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.
Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett

Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Magyarországon másodikként megszerezte a Green Key minősítést.
MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén

MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén 

Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i hosszú hétvégét, írták friss közleményükben.
Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya?

Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya? 

Utazni, új helyeket megtapasztalni élmény, de vajon élmény lehet-e egy ilyen helyen dolgozni? 
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
Újabb hétvége, újabb tűz  egy hotelben

Újabb hétvége, újabb tűz egy hotelben 

Ezúttal egy etyeki szálláshelyen égett a berendezés.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.