i-Burger az ibistől: street food és slow food egyszerre

Idén július 1-jétől az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert az ibis Budapest Aero-ban. A jelenlegi, a modern street foodot központba állító új kulináris trendeknek megfelelően a szálloda divatos, az „egyszerű slow food” koncepciónak megfelelő, friss, magas minőségű alapanyagokból álló fogásokat kínál. Mindezen felül a kedvenc burgerét magával is viheti – ugyanis az ibis márka a szállodaiparban úttürőként bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára. 

Az ibis márka folyamatosan fejleszti szolgáltatásait szállodáiban. A pozitív változtatások jegyében frissítik és modernizálják a menükínálatot is. Az új F&B koncepció, az i-Burger követi a modern kulináris trendeket. A menüben nem kevesebb, mint hétféle különleges burger található, köztük az ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb, édes és savanyú i-Hawaii. Mindemellett a nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue-szósszal készített i-Chef is rendelhető. Fontos kiemelni, hogy minden burger 200 gramm színhúst tartalmaz. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek. A mostanában nagyon divatosnak számító "slow food" burgerek mellé jól illik a frissítő i-Limonádé. A mézzel édesített, friss citromból, ananászból, vagy málnából helyben készített italok kiválóan oltják a szomjúságot. Ezenfelül minden burger kérhető elvitelre is.


Egyszerű és egészséges

A különleges gasztronómiai kínálat utáni kutatásban a márka a jelenleg legnépszerűbb gasztronómiai trendekből indult ki. Az étel "egyszerű slow food" elkészítési módja a koncepció kiemelt része, és ez garantálja, hogy a fogásokat friss, jó minőségű és különös gonddal elkészített hozzávalókból készítik el. Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradicionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is.

Az i-Burger kínálatát az ibis nemcsak a szállodán belüli, hanem a szállodán kivüli vendégkör figyelmébe is ajánlja.


Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.