Még mindig lehet szavazni az Év Szállására

Bár lassan finisébe ér, még semmi sem dőlt el az Év Szállása versenyen, ahol egészen november 4-ig lehet szavazni. A Szallas.hu által immár negyedik alkalommal megrendezett megmérettetésen komoly a tét, a hazai szálláshelyek legjobbjai összességében 100 millió forint értékű marketingtámogatással tehetik még sikeresebbé a 2017-es szezont.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Év Szállása versenyt még 2012-ben hívta életre a Szallas.hu azzal a céllal, hogy elismerje a belföldi turizmus legjobb szálláshelyeit és kiemelkedő turisztikai fejlesztéseit. A megmérettetésen a hazai szálláshelyek 3 fő kategóriában – 4-5 csillagos hotel, 1-3 csillagos szálloda, valamint panzió, apartman, vendégház – versenyeznek. A díjakat közel 500 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre és településekre leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda a népszerűségi, minőségi és szakmai rangsort is felállítva. Idén is külön díjazzák Az Év Családbarát Szálláshelyét, az OTP Bank különdíját pedig az Év Innovatív Szálláshelye érdemelheti ki.

Még bárki sikeresen mozgósíthatja saját vendégkörét

A szavazás aktuális állása megtekinthető az Év Szállása verseny hivatalos weboldalán. „Minden szálláshely-kategóriában az első három helyezett kap díjat, ráadásul külön rangsoroljuk a minőségi, népszerűségi és szakmai szempontok alapján a résztvevőket. Még most is érdemes a vendégszavazatokat gyűjteni, hiszen sok helyen csak néhány pontnyi a különbség, a végső sorrend még messze nem alakult ki” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A nyertes szállásadók az utazók által elismert Év Szállása díj mellett közel 50 millió forint értékű marketingtámogatáshoz jutnak. Ezen kívül televíziós megjelenési lehetőség, valamint a Szallas.hu oldalon biztosított garantált kedvezményekben is részesülnek. Mindezt ráadásul ingyen, hiszen a versenyben való részvétel minden hazai szálláshely számára díjmentes.

Az Év Szállása versenyt idén is szakmai zsűri segíti, melyet Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezetője, Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője, Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője, Varga Zoltán, a Szallas.hu alapítója és Böjte Éva, Az Év Szállása 2015 nyertesének képviselője, a Hotel Kapitány szállodaigazgatója képvisel.

Az Év Szállása verseny keretében 2016. november 4-ig lehet voksolni, majd a vendégszavazatok, vendégértékelések és a zsűri szakmai értékelését követően az elismeréseket a december 1-jei gálán vehetik át a díjazott szállásadók.


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.