hirdetés

Finomabbak az organikus borok?

Több ezer palack bort teszteltek Kaliforniában, annak érdekében, hogy feltárják, van-e összefüggés az organikus és biodinamikus megjelölés és a borok minőségi megítélése között - írja a Borászportál.

hirdetés

A zöld termékek sokszor ugyan egyfajta előnyt élvezhetnek a hagyományosakkal szemben, hiszen rengeteg pozitív élettani hatással rendelkeznek, ugyanakkor gyártási folyamatuk számos olyan nehézséggel jár, ami alacsonyabb minőséget produkálhat. Ebből következik, hogy a fogyasztók egy része hajlamos a környezetbarát termékeket egy gyengébb minőséggel párosítani. A Kaliforniai Egyetem kutatása tulajdonképpen a környezetbarát termelés és a termékek minőség közötti kapcsolat megértésére irányul - írja a Borászportál.

(forrás: www.boraszportal.hu, Vendég&Hotel Online)
Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Betiltsák-e Budapesten a sörbringákat?

Kiadónk társoldalai