KLM: holland sztárszakács a fedélzeten

Jonnie Boer háromcsillagos séf ételkreációi január 22-től október 26-ig lesznek elérhetők a World Business osztályon, az Amszterdamból induló járatok fedélzetén.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

„A KLM örömmel dolgozik ismét együtt Jonnie Boer séffel. A World Business osztályunk utasai már 2010-ben is nagyra értékelték az általa összeállított ételeket. Jonnie most három kiváló menüt dolgozott ki a következő kilenc hónapra.” – fogalmazott Paul Elich, a KLM fedélzeti szolgáltatásokért felelős ügyvezető alelnöke.

Jonnie és felesége, Thérése Boer így nyilatkozott az együttműködés kapcsán: „Megtisztelő a KLM-mel való újabb együttműködés. A közös munkánk eredményeként a lehető legmagasabb szintű, fantasztikus kulináris élményt biztosítjuk.”Jonnie Boer feleségével, Thérése-zel közösen üzemelteti De Librije nevű éttermét Zwolle városában.

A háromcsillagos vendéglőt a világ ötven legjobbja közé sorolják. Thérése Boer a hely háziasszonya és sommelier-je. Az étterem mellett Jonnie és Thérése tulajdonában van a Librije’s Shop, a Librije’s Hotel és a Librije’s Atelier szakács- és borászakadémia is. A KLM folyamatosan fejleszti fedélzeti termékeit, szolgáltatásait. Ennek egyik példája a World Business osztály teljesen megújított kabinja, amelyet a Boeing 747-es flottán valósággal új életre keltettek.

A Boeing 777-200-as állományon jelenleg is zajlik a kabinok felújítása, a World Business és az Economy osztályon egyaránt. Ami a szolgáltatásokat illeti, a World Business osztályon már évek óta vezető holland szakácsok fogásait fogyaszthatják az utasok. A neves séfekkel és sommelier-kkel való együttműködést továbbra is folytatja a holland királyi légitársaság, a fedélzeti szolgáltatásokba való folyamatos beruházásoknak köszönhetően. A közelmúlt menüi olyan nevekhez fűződtek, mint: Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder és Richard van Oostenbrugge.

Forrás: Vendég & Hotel


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.