Milyen a magyar brandy?

Készítenek brandy-t Bordeaux-ban (Fine Bordeaux), Burgundiában (Fine de Bourgogne), Portugáliában (Aguardente de Vinho), Romániában (Vinars), Spanyolországban (Brandy de Jerez és Brandy del Penedés), Peruban (Pisco), Dél-Afrikában, Kaliforniában és bizony, itthon is!  De mikor igyunk brandyt? Mit jelentenek a cimkéken a jelölések? Egyáltalán, mi legyen ezzel a brandy-dologgal? A Borászportál elindult megkeresni a válaszokat. Brandykultúráról és hazai kínálatról a portál A magyar brandy: büszkeség vagy szégyen? írásából mindent megtudhat.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek
(forrás: www.boraszportal.hu, Vendég&Hotel Online)
Share on Tumblr

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mikor épülhet meg Budapesten a nagy befogadóképességű kongresszusi központ?

Kiadónk társoldalai