Nem tudsz főzni, de szeretnél? Akkor ez a te könyved!

Ha egy fiatal, világlátott szakács immár harmadik könyvét jelenteti meg röpke egy év leforgása alatt – az azért jelent valamit. Bizonyára segítség a médiában való szereplés (is), de nagy adag tudás, lelkesedés, na meg kommunikatív, kedves személyiség nélkül nem jönne össze a siker. És persze ne feledjük az elnyűhetetlen kockás ingek általános jelenlétét sem...

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bernáth József legújabb szakácskönyve, „Legyél te is a konyhád mestere” címmel jelent meg a napokban, és nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: ez lesz a karácsonyi könyvajándékok egyik nagy slágere. Miért? Mert egyszerű, mindenki számára közérthető nyelven, és legfőképp sok-sok fázisfotóval jelent meg ismét, ahogy korábban is.

Ezúttal Bernáth Józsi hónapokra osztotta az évet (lám, lám, micsoda meglepetés), és havonta egy-egy teljes menüsorral lepte meg lelkes követőit, illetve azokat a konyhákba betévedőket, akik bár szeretnének ott bizonyítani, azonban eddig ez még nem sikerült nekik. És éppen ez A konyhafőnökből jól ismert szakács titka: ugyanis annyira érthető nyelven, mindenféle grammoktól, dekáktól méricskélés mentesen magyaráz el egy-egy ínycsiklandozó receptet, hogy még az is el tudja készíteni a szóban forgó ételt, akinek egyébként gőze nincs a gasztronómiáról. Finom fogásokkal büszkélkedő, botcsinálta háziasszonyok és háziurak tehát konyhára fel! Ott csak fel kell ütni Bernáth Józsi egyik receptjével a könyvet, érdemes folyamatosan nézegetni a képeket, elolvasni az alattuk lévő rövid útmutatásokat – és máris kész egy olyan menüsor, amely után bárki megnyalja a család tagjai vagy a barátok közül mind a tíz ujját.

Józsinak egyébként – saját bevallása szerint - közel száz kockás inge van otthon a gardróbjában, ne aggódjunk tehát, van miben elkészítenie majd további recepteket, akár könyvalakban is, amit megfőz majd és bemutat egyik kedvenc ingében.

Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere (Kossuth Kiadó 2016)


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.