Pálinkavacsorát kapott már ajándékba?

A karácsonyi ajándékozásnak három alapszabálya van: legyen minőségi, személyre szóló és egyben kreatív a meglepetés, legyen szó prémium ügyfélről, céges partnerről vagy kollégáról. Manapság egyre fontosabb a kényelmes házhozszállítás előnye is, ezzel elkerülve a tömeget és a felesleges stresszt. A Villányi Pálinka csapata 8 éves tapasztalattal és szakértelemmel biztosítja a prémium minőségű pálinka élményt, díszdobozaival pedig letisztult eleganciájú csomagolást nyújt. Pálinkakóstolást vagy vacsorát kapott már ajándékba?

Kreatív csomagolással

Pálinka bőrönd: Ha olyan ajándékot szeretnénk adni, ami meghökkentően ötletes és kreatív, akkor érdemes a Villányi Pálinka pálinkabőröndjében gondolkodni. A Villányi bőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív bőröndbe két termékcsalád közül választhatunk: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. Részletek>

Exkluzív fadoboz: Van, aki nem szereti a meglepetéseket. A hagyományos, prémium ízek letisztult eleganciában – ez a Villányi exkluzív fadoboz. Az előkelő fadoboz kiszerelés bársony belsővel, a 0,35 literes prémium pálinka-szortiment bármelyik fajtájával feltölthető. Az már csak az Ön választása, hogy a gyümölcs, a törköly vagy a borpárlat szelekció melyik darabját helyezi a bársony eleganciájába. Részletek>

Mini pálinka szelekció: Aki szeret minden ínyencséget megkóstolni és kipróbálni, az igazán értékeli a kis kiszerelésű szelekciókat. Így több gyümölcsös ízt is kipróbálhat, majd eldöntheti, melyik a kedvence. A Villányi Mini Válogatás 5 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, elegáns díszdobozban. Minden kedvenc gyümölcsös íz egy ajándékban. Részletek>

Prémium ízek

EXR Brandy: Különlegesen karakteres, érett íz, letisztult díszdobozba csomagolva. Villány, Magyarország legdélebb borvidéke, ahol a napsütéses órák magas számának és a borászok szakértelmének köszönhetően kiváló minőségű borok születnek. Ezek adják az alapanyagot a Villányi EXR brandynek. A kíméletes lepárlás és a tölgyfahordós érlelés eredménye ez a kitűnő, borostyán színű, friss, fűszeres, kissé édeskés ízű párlat. Minden kifinomult egyéniséget rabul ejt. Részletek>

A KOCKA ereje: Az elegancia, a letisztult vonalak és a prémium ízvilág találkozása a Villányi Pálinka Limitált Pálinka Szelekciója. A pálinkacsalád mindegyik darabja a bárszekrény büszkesége lesz. Legyen az ágyas pálinka, különleges zölddió likőr vagy színtiszta gyümölcspálinka – a kocka sosem okoz csalódást. Részletek>

Kis csatos – nagy erő: Évről évre fejtörést szokott okozni, hogy mit is adjunk azoknak, akiket kisebb ajándékkal szeretnénk meglepni. Tökéletes választás erre a kis üveges pálinka, mely tradicionális, klasszikusan magyar üvegével mindig mosolyt csal az arcokra. Részletek>

A gourmet örömök szerelmeseinek

Szőlőmag olaj: A gourmet olaj egyenesen a szőlő magjából készül. A termék magas antioxidáns tartalommal bír, ezzel segítve egészségünk megőrzését. A szőlőmag olaj kellemes és lágy ízének köszönhetően tökéletes sütéshez, főzéshez, valamint saláták és hidegkonyhai ételek elkészítéséhez. Hidegen sajtolt, így megőrizve a vörös szőlőmag összes jótékony tulajdonságát. Részletek>

Szőlőmag liszt: A szőlőmag liszt egyre népszerűbb kelléke egy egészséges, modern konyhának. Az őrleményt számtalan módon fel lehet használni, napi egy teáskanál szőlőmagőrleménynek is bőrregeneráló, frissítő hatása van. Gyulladásgátló és immunerősítő hatásáról ismert, ezen túl pedig lassítja az öregedést is. Alkalmas kenyér vagy sütemény sütésére, az ételnek gyümölcsös ízvilágot kölcsönöz. Akár natúr is fogyasztható – teába vagy más folyadékba keverve. Részletek>

Pálinkakóstoló, pálinkavacsora: Szeretne eltölteni egy különleges és emlékezetes estét barátaival? Esetleg elvinné kollégáit egy nem mindennapi csapatépítésre? A Villányi Pálinka Klubbal igazán különleges élményben lehet részük. A pálinkakóstoló ajánlott csoportlétszáma 10-25 fő, de ez igény szerint alakítható. Megszokott pálinkakóstoló helyszínünk a budaörsi Rózsakert Étterem, de Pest megyében ingyenes kiszállást is biztosítunk. Részletek>

Forrás: Vendég&Hotel Online


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?