Új vezérigazgató a NaturMed Hotel Carbona élén

2016. január 1-től Pápai Zsuzsát nevezték ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatójává. Korábban a szakember feladatai közé tartozott a marketing, valamint a guest relation részleg vezetése, 2015 májusától pedig vezérigazgató-helyettesként felelt Hévíz legnagyobb szállodájának operatív működéséért.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2016. január 1-től új vezérigazgató, Pápai Zsuzsa irányítja Hévíz legnagyobb szállodáját, a NaturMed Hotel Carbonát. A szakember közel két évtizede dolgozik a többszörös díjnyertes Carbonában, ahol egyre felelősségteljesebb pozíciókban járult hozzá a négycsillag superior hotel kiemelkedő teljesítményének eléréséhez.

Pápai Zsuzsa 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése tartozott a feladatai közé. A szakember 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős. Projektvezetőként egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját, 2015 május 1-től pedig a Carbona vezérigazgató-helyetteseként felelt a szálloda operatív működéséért.

Pápai Zsuzsa a kinevezés kapcsán elmondta, hogy a vendégelégedettség és a professzionális szolgáltatások biztosítása mellett továbbra is kiemelt cél marad a hotel barátságos légkörének megőrzése. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos innovációra, így a dolgozók rendszeres továbbképzésére, a minőségi szolgáltatások fejlesztésére. A vezérigazgató szerint a minőség, valamint a folyamatos megújulás teszi lehetővé, hogy a belföldi és külföldi vendégek egyaránt előszeretettel látogatják a Carbonát.

A NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója 2014. január 1-ig - 22 éven keresztül - dr. Lukács Ferenc volt, nyugdíjba vonulását követően a szálloda irányítását Tapodi Attila vette át, akit tavaly nyáron a tervek szerint hamarosan nyíló, négy csillag superior minősítésű - szintén hévízi - Medic & Wellness Hotel Bonvital vezetésével, illetve a pre-opening munkával bíztak meg.


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.