TableFree Éttermi Napok

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, április 17. és április 24. között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 50 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree Éttermi Napok akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Éttermi Napok alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.
A TableFree Éttermi Napok rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, mint Nobu, Baraka, M Restaurant, Olimpia, Peppers, Trattoria Toscana, Philippe le Belge, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, a mexikói, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Éttermi Napok-on résztvevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.
A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig.


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.