25 éves a PROGAST

A minőségi vendéglátóipari eszközöket és kávéfőzőgépeket forgalmazó PROGAST Kft. 25. évfordulója alkalmából partnerpartit rendezett a budavári Fortuna étteremben. Víg Bence ügyvezető igazgató köszönetet mondott a szakma képviselőinek a szakmával már hosszú ideje kialakult jó kapcsolatért, melyet a Minőség - Hagyomány - Stílus szlogenjük is fémjelez. Az eseményen beszédet mondott Niklai Ákos is, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, aki javasolta, hogy a szlogent bővítsék a Partnerség szóval, mert a PROGAST nemcsak hogy minden fontos szakmai eseményen jelen van, de remek együttműködéseket alakított ki a vendéglátás szereplőivel.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A jubileumi rendezvényen együtt ünnepelt a PROGAST-tal számos külföldi beszállító partnere is, jelen voltak a WMF, a Tafelstern, a Schönwald és a Spiegelau cég képviselői, akik évtizedek óta szállítják a minőségi konyhai evő, tálaló és más éttermi eszközöket valamint a professzionális kávéfőzőgépeket.

Lázár chef a tőle már megszokott laza, szórakoztató stílusban vezette a partit, melynek során neves chef-ek részvételével közös 'öröm-főzésben' vehettünk részt, bort kóstolhattunk Nagy Fruzsinával, kézműves sörökkel ismerkedhettünk Kósa Kolos segítségével és koktélokkal kísérletezhettünk Lajsz András csapatával. Eközben a PROGAST által forgalmazott szuperteljesítményű WMF szállodai kávéfőzőgépeken remek kávékat kortyolgattuk Hegedűs Andrea barista társaságában. A nap fénypontja a szülinapi torta felvágása, majd az ezt követő tombola sorsolása volt, melynek bevételét a cég jótékonysági célra fordítja.

Köszönjük a PROGAST-nak a hangulatos rendezvényt, ahol most házigazdaként is bizonyították Partnerségüket!

Forrás: Vendég&Hotel Online


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.