Ahol karddal nyitják a champagne-t

Van egy hely Budapesten, ahol minden este 7-kor karddal nyitnak egy különleges champagne-t. Ez pedig nem más, mint a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace Pop-Up Champagne Bar-ja.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Itt ugyanis idén egy hónapon át tartó ünnepléssel várják az év legcsodálatosabb időszakát. Dec. 4. – 23. között minden nap 15:00 és 23:00 óra között ugyanis kinyit a Buddha-Bar Hotel Pop-Up Champagne Bar-ja, az étterem Váci utcai bejáratával szemben. Igazi luxusban lehet részünk, hiszen itt naponta a legexkluzívabb champagne kóstolható, mely mellé még osztrigát is kínálnak. A nap fénypontja pedig a Champagne nyitás! Minden nap pontban este 7 órakor megéri a környéken járni, hiszen a következő tételeket karddal nyitják ki a kóstolni vágyók számára.

Prestige Cuvée of the day

December 4. Vasárnap                 Veuve Clicquot La Grande Dame 2006

December 5. Hétfő                        Duval-Leroy Femme de Champagne 2000

December 6. Kedd                        G.H. Mumm Cuvée Lalou Miléssime 1998 MAGNUM

December 7. Szerda                     Alfred Gratien Cuvée Paradis 2000

December 8. Csütörtök                Taittinger Comtes de Champagne 2006 MATHUSALEM

December 9. Péntek                     Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

December 10. Szombat                Krug Grand Cuvée

December 11. Vasárnap               Dom Perignon Vintage 2006

December 12. Hétfő                      G.H. Mumm Cuvée Lalou Miléssime 2002

December 13. Kedd                      Bollinger La Grande Année 2005

December 14. Szerda                   Piper-Heidsieck Rare Millésime 2002

December 15. Csütörtök              Taittinger Comtes de Champagne Rose 2006

December 16. Péntek                   Bollinger R.D. 2002

December 17. Szombat                Louis Roederer Cristal 2007

December 18. Vasárnap               Salon Blanc de Blanc 1999

December 19. Hétfő                      Alfred Gratien Cuvée Paradis Rose 2000

December 20. Kedd                       Bollinger La Grande Année Rosé 2005

December 21. Szerda                    Pol Roger Sir Winston Churchill 2004      

December 22. Csütörtök               Taittinger Comtes de Champagne 1998

December 23. Péntek                   Taittinger Comtes de Champagne Rose MAGNUM 2006


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.