Pálinkavacsorát kapott már ajándékba?

A karácsonyi ajándékozásnak három alapszabálya van: legyen minőségi, személyre szóló és egyben kreatív a meglepetés, legyen szó prémium ügyfélről, céges partnerről vagy kollégáról. Manapság egyre fontosabb a kényelmes házhozszállítás előnye is, ezzel elkerülve a tömeget és a felesleges stresszt. A Villányi Pálinka csapata 8 éves tapasztalattal és szakértelemmel biztosítja a prémium minőségű pálinka élményt, díszdobozaival pedig letisztult eleganciájú csomagolást nyújt. Pálinkakóstolást vagy vacsorát kapott már ajándékba?

Kreatív csomagolással

Pálinka bőrönd: Ha olyan ajándékot szeretnénk adni, ami meghökkentően ötletes és kreatív, akkor érdemes a Villányi Pálinka pálinkabőröndjében gondolkodni. A Villányi bőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív bőröndbe két termékcsalád közül választhatunk: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. Részletek>

Exkluzív fadoboz: Van, aki nem szereti a meglepetéseket. A hagyományos, prémium ízek letisztult eleganciában – ez a Villányi exkluzív fadoboz. Az előkelő fadoboz kiszerelés bársony belsővel, a 0,35 literes prémium pálinka-szortiment bármelyik fajtájával feltölthető. Az már csak az Ön választása, hogy a gyümölcs, a törköly vagy a borpárlat szelekció melyik darabját helyezi a bársony eleganciájába. Részletek>

Mini pálinka szelekció: Aki szeret minden ínyencséget megkóstolni és kipróbálni, az igazán értékeli a kis kiszerelésű szelekciókat. Így több gyümölcsös ízt is kipróbálhat, majd eldöntheti, melyik a kedvence. A Villányi Mini Válogatás 5 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, elegáns díszdobozban. Minden kedvenc gyümölcsös íz egy ajándékban. Részletek>

Prémium ízek

EXR Brandy: Különlegesen karakteres, érett íz, letisztult díszdobozba csomagolva. Villány, Magyarország legdélebb borvidéke, ahol a napsütéses órák magas számának és a borászok szakértelmének köszönhetően kiváló minőségű borok születnek. Ezek adják az alapanyagot a Villányi EXR brandynek. A kíméletes lepárlás és a tölgyfahordós érlelés eredménye ez a kitűnő, borostyán színű, friss, fűszeres, kissé édeskés ízű párlat. Minden kifinomult egyéniséget rabul ejt. Részletek>

A KOCKA ereje: Az elegancia, a letisztult vonalak és a prémium ízvilág találkozása a Villányi Pálinka Limitált Pálinka Szelekciója. A pálinkacsalád mindegyik darabja a bárszekrény büszkesége lesz. Legyen az ágyas pálinka, különleges zölddió likőr vagy színtiszta gyümölcspálinka – a kocka sosem okoz csalódást. Részletek>

Kis csatos – nagy erő: Évről évre fejtörést szokott okozni, hogy mit is adjunk azoknak, akiket kisebb ajándékkal szeretnénk meglepni. Tökéletes választás erre a kis üveges pálinka, mely tradicionális, klasszikusan magyar üvegével mindig mosolyt csal az arcokra. Részletek>

A gourmet örömök szerelmeseinek

Szőlőmag olaj: A gourmet olaj egyenesen a szőlő magjából készül. A termék magas antioxidáns tartalommal bír, ezzel segítve egészségünk megőrzését. A szőlőmag olaj kellemes és lágy ízének köszönhetően tökéletes sütéshez, főzéshez, valamint saláták és hidegkonyhai ételek elkészítéséhez. Hidegen sajtolt, így megőrizve a vörös szőlőmag összes jótékony tulajdonságát. Részletek>

Szőlőmag liszt: A szőlőmag liszt egyre népszerűbb kelléke egy egészséges, modern konyhának. Az őrleményt számtalan módon fel lehet használni, napi egy teáskanál szőlőmagőrleménynek is bőrregeneráló, frissítő hatása van. Gyulladásgátló és immunerősítő hatásáról ismert, ezen túl pedig lassítja az öregedést is. Alkalmas kenyér vagy sütemény sütésére, az ételnek gyümölcsös ízvilágot kölcsönöz. Akár natúr is fogyasztható – teába vagy más folyadékba keverve. Részletek>

Pálinkakóstoló, pálinkavacsora: Szeretne eltölteni egy különleges és emlékezetes estét barátaival? Esetleg elvinné kollégáit egy nem mindennapi csapatépítésre? A Villányi Pálinka Klubbal igazán különleges élményben lehet részük. A pálinkakóstoló ajánlott csoportlétszáma 10-25 fő, de ez igény szerint alakítható. Megszokott pálinkakóstoló helyszínünk a budaörsi Rózsakert Étterem, de Pest megyében ingyenes kiszállást is biztosítunk. Részletek>

Forrás: Vendég&Hotel Online


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.