Szakács vagy, és szereted a sört? Akkor téged keresünk!

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel keresi azt a kalandozásra kész, a különleges sörök világát kedvelő szakácsot, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmárka szülőhazájába, Belgiumba.



A belga Grimbergen sör magyarországi bevezető kampányának részeként 2016. szeptember 8-án, másokkal közösen különleges úton vehetsz részt a Grimbergen sör vendégeként.Te lehetsz a márka Magyarországról delegált egyetlen szakácsa.

Az utazás keretében Belgiumban meglátogatod a Grimbergen sörüzemet, és élményeidet meg kellene osztani a többi szakmabélivel, a konyhákon és vendégtérben dolgozókkal, vagyis a Turizmus Trend / Vendég & Hotel olvasóival.

Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezz az alább megadott címen, részt kell venned egy igazán exkluzív sörrel bélelt, kellemes utazáson, és már a helyszínről egy rövid tudósítás keretében (segítünk, ha kell), valamint a hazaérkezés után egy részletesebb cikk keretében be kell számolj élményeidről.

Segítség számodra (és számunkra is), ha minél többet tudsz a (prémium) sörökről, szereted kóstolni, akár el tudod képzelni, hogy olyan ételsort készíts, amelyhez egy különleges sör ad ihletet számodra, és ha szeretsz egy vidám élményben, egy jó buliban részt venni, majd utána élményeidről mesélni – akár írásban is.

Ki fog nyerni?

A beérkezett pályázatok közül a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szerkesztősége és a Grimbergent forgalmazó Carlsberg képviselői közösen döntik el, hogy végül ki vehet részt az utazáson.

A legesélyesebb az a jelölt, aki vidám, felszabadult, akár szívesen készít sörhöz párosított ételeket, szeret mesélni az elkészítés módjáról, és örömmel megosztja másokkal az élményeit.



A játék menete:

● Pályázni legkésőbb augusztus 10-én éjfélig lehet.

● A legjobb pályázatokból egy rövid kivonatot a Kreatívon is közölni fogunk.

● A pályázatokat augusztus 15-ig bíráljuk el, majd ezt követően értesítjük a nyertest, illetve a Kreatívon is megjelentetjük, hogy ki lesz a szerencsés.

● A sörtúra időpontja: szeptember 8.

Keressük tehát azt az olvasónkat, aki a Grimbergen vendégeként (azaz az utazást és a szállást a sörmárka állja) szívesen utazna el Belgiumba, nézné meg a Grimbergen sörüzemet, és erről az utazásról tudósítana, írna, fényképezne és ha nagyon lelkes, akár videót is készíthet.

Nyilván most sokan magukra ismertek és részt vennének ebben a kellemes mókában.

A következőt kell tennetek:

  1. Írjátok le maximum 300 karakterben, hogy miért szeretnétek részt venni ezen az utazáson!
  2. Írjátok le egy mondatban, hogy miért ti lennétek az ideális jelöltek!
  3. Küldjétek el, hogy eddig milyen jellegű tartalmakat készítettetek. Lehet ez blog, mikroblog, Facebook-oldal (url), vállalati hírlap (pdf), tévéműsor, reklámfilm (link), fotósorozat, novella, regény, bármi amiből megtudjuk, hogy milyen jellegű tartalomgyártásban vagytok a legjobbak.
  4. Küldjetek magatokról egy fotót is!

Ez az egész csomag ne legyen túl nehéz (max. 1 megabájt) és küldjétek el a

hirek@kreativ.hu címre SÖRTÚRA tárggyal!

Egy videó a Grimbergenről:

{youtube|id=bdiigWGz6DI}

Hogyan kell elképzelni egy ilyen túrát?

Az utazás során a résztvevők megismerkedhetnek a Grimbergen titokzatos világával, amelyről később majd mi is írunk. Most mindössze annyit érdemes tudni, hogy a sörfőzdét 1128-ban alapította a grimbergeni apátság, az azóta eltelt majdnem ezer év alatt, számos viszontagsággal kellett szembenézni a szerzeteseknek: háromszor teljesen leégett az apátság, amit minden alkalommal újáépítettek. Innen ered a Grimbergen szimbóluma, a főnixmadár.



A Grimbergen élmánytúrára számos országból érkeznek újságírók és bloggerek. Az utazást a meghívó, azaz a Grimbergen szervezi, és természetesen a költségeket is ők állják. A szálllás Brüsszelben lesz, onnan indul a csoport 8-án a Grimbergen apátsághoz, ahol a sörfőzde bemutatása, sörkóstolás, gálavacsora, showműsor szórakoztatja a nemzetközi újságírósereget és a szakmai résztvevőket, köztük Téged is.


Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját 

A veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről.
Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatóknál 

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.
Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.