hirdetés

A Déli-sark meghódítására készül Wynne-Hughes Veronika, aki pszichológusként korábban öngyilkosságkutatással foglalkozott. A fiatal nő két és fél éve tartó földkörüli hajóstoppolás után idén ősszel tervezi az indulást, az általa megtenni kívánt útvonalon korábban más magyar még nem járt.

Még most is csupán minden második-harmadik magyar síelő köt utasbiztosítást, noha a balesetek mintegy 10 százalékánál az egymillió forintot is meghaladta tavaly a megtérített összeg.

hirdetés

Részletes, közel 20 oldalas tanulmányt készített az ázsiai küldőpiacokról a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelyben általánosságban és országokra bontva is elemzik az egyes piacokat.

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

További híreink

Új szint jelent meg a magyar étel-házhozszállításban, hogy ne csak pizzán és gyroson éljünk.

Az ügyfelek 14 százaléka az indulás napján köt biztosítást.

Szingapúrban rendezték meg a 36. ASEAN Idegenforgalmi Fórumot 2017. január 16-20. között.

A németországi Essen városa veszi át egy évre az Európa zöld fővárosa címet Ljubljanától.

Mintegy egy hektáros szőlőbirtokot vásárol Debrecen az érmelléki borvidéken, s ezzel jelképesen is hozzájárul az egykor a város szőlőskertjének tekintett térség fejlesztéséhez.

Ha jól számolnak, Gerendaiék több mint 8 milliárdért adhatták el a 70 százalékát.

Az esemény díszvendégeként Magyarország 33 kiállító közvetítésével mutatja be ízvilágát a nagyérdeműnek.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Rendkívüli Közgyűlést tart 2017. február 21-én a Continental Hotel Budapest szállodában.

Február közepéig várja a téli sportok kedvelőit a csepeli jégpálya, ami egy hangulatos jégfolyosóval bővült.

Több halálos áldozatot követelt a szállodára zúdult lavina Pescara közelében.

Van olyan spanyol település, ahol paradicsomcsatát rendeznek, máshol tarlórépát dobálnak, amihez azonban komoly védőöltözet szükséges.

Elindult a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) piacképes turisztikai szolgáltatáscsomagok fejlesztését célzó pályázati felhívásának társadalmi egyeztetése.

Azonban a nevezés feltételeit alaposan megváltoztatták.

Számos kézműves manufaktúra csokoládékészítői teszik közszemlére termékkínálatukat az eseményen.

Július első hétvégéjén rendezik meg a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamát.

Magát rendőrnek kiadva rabolt ki és vert meg két férfi francia diákokat Budapesten, a Dob utcában - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny keddi lyoni döntőjét interneten is követhetik, akik nem utaznak ki szurkolni, a budapesti Hold utcai piac szurkolói központ lesz.

Havazott Spanyolország délkeleti részének tengerpartján szerdán, amire évtizedek óta nem volt példa.

A fogadó- és látogatóközpont 734 millió forintos támogatásból épül fel.

Novemberben a robbanásszerűen növekvő bel- és külföldi keresletnek köszönhetően szállodáink forgalma, minden mutatószámának növekedése messze felülmúlta a megelőző hónapokban elértet. Az MSZÉSZ Trendriportja.

hirdetés
hirdetés