hirdetés

A Déli-sark meghódítására készül Wynne-Hughes Veronika, aki pszichológusként korábban öngyilkosságkutatással foglalkozott. A fiatal nő két és fél éve tartó földkörüli hajóstoppolás után idén ősszel tervezi az indulást, az általa megtenni kívánt útvonalon korábban más magyar még nem járt.

Még most is csupán minden második-harmadik magyar síelő köt utasbiztosítást, noha a balesetek mintegy 10 százalékánál az egymillió forintot is meghaladta tavaly a megtérített összeg.

hirdetés

Részletes, közel 20 oldalas tanulmányt készített az ázsiai küldőpiacokról a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelyben általánosságban és országokra bontva is elemzik az egyes piacokat.

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

További híreink

Új szint jelent meg a magyar étel-házhozszállításban, hogy ne csak pizzán és gyroson éljünk.

Az ügyfelek 14 százaléka az indulás napján köt biztosítást.

Mintegy egy hektáros szőlőbirtokot vásárol Debrecen az érmelléki borvidéken, s ezzel jelképesen is hozzájárul az egykor a város szőlőskertjének tekintett térség fejlesztéséhez.

Ha jól számolnak, Gerendaiék több mint 8 milliárdért adhatták el a 70 százalékát.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Rendkívüli Közgyűlést tart 2017. február 21-én a Continental Hotel Budapest szállodában.

Február közepéig várja a téli sportok kedvelőit a csepeli jégpálya, ami egy hangulatos jégfolyosóval bővült.

Elindult a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) piacképes turisztikai szolgáltatáscsomagok fejlesztését célzó pályázati felhívásának társadalmi egyeztetése.

Azonban a nevezés feltételeit alaposan megváltoztatták.

Számos kézműves manufaktúra csokoládékészítői teszik közszemlére termékkínálatukat az eseményen.

Július első hétvégéjén rendezik meg a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamát.

Magát rendőrnek kiadva rabolt ki és vert meg két férfi francia diákokat Budapesten, a Dob utcában - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny keddi lyoni döntőjét interneten is követhetik, akik nem utaznak ki szurkolni, a budapesti Hold utcai piac szurkolói központ lesz.

A fogadó- és látogatóközpont 734 millió forintos támogatásból épül fel.

Novemberben a robbanásszerűen növekvő bel- és külföldi keresletnek köszönhetően szállodáink forgalma, minden mutatószámának növekedése messze felülmúlta a megelőző hónapokban elértet. Az MSZÉSZ Trendriportja.

A legnagyobb magyar kerékpárverseny június 27-én Szombathelyen prológgal rajtol, majd a Keszthely, Zalaegerszeg, Velence, Siófok, Paks, Cegléd, Karcag, Miskolc, Jászberény útvonalon jut el július 2-án Budapestre, a végső befutóhoz.

De csak vasárnapig, a rendkívüli hómennyiség miatt.

Az évekkel ezelőtt beharangozott luxushotel várhatóan 2020-ban nyitja meg kapuit a Balettintézetben.

A 88 éves magazint a médiapiac elvárásaihoz igazítanák.

Tavaly még több vendég érkezett Egerbe, mint 2015-ben. Az együttműködés, az újabb fejlesztések, a különböző programok és a külföldi bemutatkozások mind hozzájárultak ehhez, karácsony után ráadásul új szálloda nyílt a városban, és Eger hamarosan turisztikai weboldalt is kap.

Az Amadeus Content Inn szállásfoglaló rendszerből küldött ajánlatok esetén mostantól a felhasználók több küldési formátum közül választhatnak.

hirdetés
hirdetés