hirdetés

A Wizz Air öt új útvonalat indít Budapestről a Nyugat-Balkánra 2017 áprilisától. Az új útvonalak összekötik Budapestet Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában.

Több mint kétezer fővel bővíti alkalmazottainak számát a Ryanair.

hirdetés

Magyarország és Albánia közötti közvetlen légi járat indításáról írt alá szándéknyilatkozatot Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Sokol Dervishaj albán közlekedési és infrastrukturális miniszter hétfőn, Budapesten.

A Wizz Air a Budapest Airporttal és Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatával közösen egy Budapest olimpiai és paralimpiai pályázatát népszerűsítő festéssel ellátott repülőgépet mutatott be.

További híreink

A Wizz Air újabb kiemelkedő évet zárt, amelyet rekordszintű utasforgalom jellemzett.

December 31-én tették közzé a pályázat hivatalos eredményét, melyet egyedüli indulóként a Wizz Air nyert meg.

Négy új kolozsvári járat indítását jelentette be egy keddi kolozsvári sajtótájékoztatón Tamara Vallois, a Wizz Air magyar diszkont légitársaság kommunikációs igazgatója.

A Ryanair megállapodorr a Norwegiannal, hogy annak hosszú távú járataival összehangolják menetrendjüket és utasaiknak átszállási lehetőséget biztosítanak.

Növelték utasforgalmukat novemberben az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, az easyJetnél mérséklődött a töltöttségi mutató.

A diszkont légitársaság utaslétszáma tovább nőtt novemberben.

Nagy-Britanniában elindult a Ryanair Holidays utazásfoglaló oldal, a fapados légitársaság célja, hogy az utazási szektor Amazonjává váljanak.  

Mivel a munkálatok egy évig is elhúzódhatnak, legkevesebb ennyi időre költözött el a Wizz Air a marosvásárhelyi repülőtérről.

Kolozsvárra költözteti valamennyi marosvásárhelyi járatát a következő két hétben a Wizz Air, az egyedüli diszkont légitársaság, amely rendszeresen igénybe vette a Maros megyei tanács által üzemeltetett Transilvania repülőteret.

Több útvonalon még több utas, rekord nyereség.

Tovább bővült Európa legnagyobb diszkont légitársaságainak forgalma októberben.

Erős őszi szezonnal számolhat idén ez easyJet: az elmúlt év hasonló időszakához képest 6,9%-os utaslétszám-bővülést könyvelhetett el a cég, ami több mint 440 ezer új utast jelentett.

A Wizz Air az elmúlt napokban három új járatot indított: a Kanári-szigetekre Budapest-Fuerteventura és Budapest-Lanzarote útvonalon, míg Bulgáriába a Budapest-Szófia útvonalon.

Sűríti karácsonyi debreceni járatait a WizzAir légitársaság - közölte a debreceni repülőtér járatfejlesztési igazgatója.

Három romániai vidéki nagyváros, Temesvár, Kolozsvár és Jászvásár (Iasi) között indít október elsejétől közvetlen járatokat a román érdekeltségű Blue Air diszkont légi társaság - közölte a Hotnews.ro hírportál pénteken.

A BAA Traininggel közösen indít új kadétprogramot a fapados légitársaság.

A Wizz Air szeptember 23-án a grúziai Kutaisziben ünnepélyesen megnyitotta 25. bázisát, egyúttal hét új útvonalon indít járatokat.

Növelték utasforgalmukat augusztusban az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, a Ryanair és a magyar kötődésű Wizz Air kétszámjegyű növekedést produkált.

Az interneten terjedő átverésre figyelmeztet a diszkont légitársaság.

Újabb elismerésben részesültek.

hirdetés
hirdetés