hirdetés

Jó jel a hazai borpiac számára, hogy idén – több éves kihagyás után - újból tartott sajtótájékoztatót Budapesten a világ legfontosabb borszakvásáraként ismert, németországi ProWein csapata.

Segítsük győzelemre a jövő héten, a Lyon-i Bocuse d'Or-on versenyző magyar csapat versenyplakátját! Amióta magyarok versenyeznek, eddig még mindig miénk lett a legjobb plakát díja, ne szakítsuk meg ezt a szép hagyományt!

hirdetés

Sok felesleges pénze van, amit végképp nem tud mire költeni? Akkor induljon a tavaly szeptemberben, az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban megnyílt, legújabb Trump-hotelbe! Ahol a legegyszerűbb, legolcsóbb koktél 24 dollárba kerül.

Karácsonyra váratlan meglepetést hozott a lyoni szakácsvilágbajnokságra, a Bocuse d'Or világdöntőjére készülő magyar csapatnak a Jézuska: dobhatták a kukába addigi koncepciójuk egy fontos elemét, a faszenes grill használatát, és indulhatott az újratervezés...

További híreink

Azonban a nevezés feltételeit alaposan megváltoztatták.

Számos kézműves manufaktúra csokoládékészítői teszik közszemlére termékkínálatukat az eseményen.

A Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny keddi lyoni döntőjét interneten is követhetik, akik nem utaznak ki szurkolni, a budapesti Hold utcai piac szurkolói központ lesz.

2016 decembere óta a zalakarosi MenDan két mesterszakáccsal valósítja meg elképzeléseit 33 méter hosszú büféasztalán.

A kor nemesít - már a nemzetközi kávéscég is visszanyúlt az "Öregember nem vénember" jól bevált megállapításhoz, és ez alapján most egy olyan kávéval rukkoltak elő, amelyet érlelt múltja aranyoz be.

A budaörsi illetőségű Coninvest Kft. két tulajdonosa és ügyvezetője, Kertész Mirjam és Neményi András húsz együtt töltött üzleti év után külön utakon folytatja munkáját. 

A Konyhafőnök séfje nem is tudott róla, hogy az ő ételeit is tesztelte két olasz séf, hogy eldönthessék, melyik a 10 legjobb étterem hazánkban.

Magyarországi terjeszkedésre készül a világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, az amerikai Little Caesars.

Egyre több elemző számol reális forgatókönyvként azzal, hogy a Starbucks hamarosan értékesebb lesz, mint a McDonald's.

Új, cukor- és lisztmentes süteményeket mutattak be a Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéházában.

A Brexittel magyarázza Jamie Oliver, az ismert angol sztárséf, hogy miért zárja be több olasz éttermét a szigetország területén, írja a Bloomberg híre alapján a hvg.hu.

A The New York Times online kiadásának “52 Places to go in 2017” listáján 50. helyen budapesti éttermeket és egy butikhotelt ajánlanak a  szerkesztők.

Néhány hete bezárt, hogy teljesen megújult külsővel, nagyobb konyhával és bővebb kínálattal újranyithasson a Belvárosi Piac egyik híresen jó egysége: Bíró Lajos A Séf Utcája elnevezésű profi etetőhelye.

Sokan már nem csak valamilyen alkalomból mennek étterembe, hanem életmódjuk részévé vált. 

Donald Trump az Egyesült Államok újonnan megválasztott elnöke, akinek ünnepélyes beiktatása január 20-án lesz. Egy iraki vendéglős pedig gondolt egyet - és róla nevezte el most megnyitott éttermét, ahol kizárólag halat kínál...

Egyes szemtanúk két apácát már láttak is belépni a gyorsétterembe.

Nem könnyű eligazodni az új éttermi ÁFA-szabályok útvesztőjében, de egy könyvelőiroda által készített hasznos ábra segítséget nyújt ebben.

Amit eddig burgerként ettél, az csak gyenge utánzata volt annak, amilyen az valójában lehet.

A közönségszavazáson most is három „őshonos jelöltre” lehetett leadni a voksokat.

Egy New York-i felkapott étteremben, Manhattan déli részén, az Industry Kitchenben (Ipari konyha) 2000 dollárért lehet pizzát rendelni.

hirdetés
hirdetés