Január 17-én Facebook-posztban köszönt el vendégeitől és partnereitől a háromcsillagos hajdúszoboszlói Hotel Korona vezetősége és teljes csapata.

A Hilton Munich City tulajdonosai, az Union Investment nemzetközi befektetőcég felújítja a szállodát - erről írtak alá a napokban megállapodást. Céljuk a hotel átpozícionálása: München egyik vezető üzleti szállodájaként szeretnék majd ismét megnyitni.

Az évekkel ezelőtt beharangozott luxushotel várhatóan 2020-ban nyitja meg kapuit a Balettintézetben.

A kisújszállási szálloda december óta használhatja a 3* superior elnevezést.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a tavalyi 2,5-ről 3,5 napra növelné a turisták átlagos tartózkodási idejét. 

hirdetés

A külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 16,5 százalékkal, a belföldi vendégek által eltöltötteké 16,3 százalékkal emelkedett tavaly novemberben az egy évvel korábbihoz képest.

2016 decembere óta a zalakarosi MenDan két mesterszakáccsal valósítja meg elképzeléseit 33 méter hosszú büféasztalán.

Mivel Niklai Ákos december 31-vel váratlanul lemondott MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) elnöki posztjáról, e megváltozott helyzetben megkülönböztetett figyelem kísérte a hazai szállodások legnagyobb érdekképviseleti szervének idei első ügyvezetői megbeszélését, majd az azt követő választmányi ülést január 11-én.

Elkezdődött a Liszt Ferenc repülőtérről gyalogosan is elérhető majdani szálloda építése - mondta a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Sok felesleges pénze van, amit végképp nem tud mire költeni? Akkor induljon a tavaly szeptemberben, az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban megnyílt, legújabb Trump-hotelbe! Ahol a legegyszerűbb, legolcsóbb koktél 24 dollárba kerül.

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.

hirdetés