hirdetés

Tovább csökkent a charteres utazásszervezők száma idén, és bár egyelőre óvatosak az utazási irodák, bizakodón néznek a szezon elé, a kereslet növekedése esetén pedig készek emelni kauciójuk összegén.

Számtalan újdonsággal készül a 2017-es nyári szezonra a Sun&Fun Holidays, amely a télen dubaji körutazást, egyiptomi üdülést és törökországi szilvesztert is kínál.

hirdetés

A július 17-én éjjel lezajlott sikertelen katonai hatalomátvétel a török tengerparti üdülőhelyeken nem volt érzékelhető, Antalyán azóta is teljes a nyugalom. Az Expo 2016 kertészeti világkiállítás különleges látnivalókat és programokat ígér idén.

Véget ért a tanév és indul a nyári utazási főszezon, ennek apropóján megnéztük, hová repülnek az idén nyáron charterjáratok Magyarországról.

További híreink

Az utóbbi néhány hétben megugrott a törökországi foglalások száma a legnagyobb küldőpiacnak számító Németországban, és hasonló trendről számoltak be a hazai utazásszervezők is.

Január 25-27. között, reggel 9.00 órától Előfoglalási Napokat rendez a miskolci Szerviz Iroda Utazási Központ.

Optimista katalógusbemutató az idén 20 éves Kartago Tours 2016-os nyári árualapjáról.

Az utazásszervező 30%-os növekedéssel számol az idei évben.

Több ezer rendőrt vezényeltek Tunéziában az üdülőhelyekre a Sousse-i merénylet után, az utazásszervezőknek pedig támogatást fizetnek a repülőgépeken üresen maradt helyek után. 

Ismét bővíti törökországi charterkapacitását a Sun&Fun Holidays a 2015-ös szezonban.

A tunéziai utakat szervező irodák az utazási szerződés szerint járnak el visszamondás esetén, a részvételi díjat akkor fizetik vissza, ha nem indul charterjárat az adott úti célra.

Szeptembertől új partnerkapcsolati munkatársat nevezett ki az utazásszervező. 

Október elsejétől új munkatárs erősíti a Sun&Fun Holidays csapatát. 

A Sun & Fun Holidays utazási iroda júniustól észak-afrikai és török úti célokat, télen pedig Dubait programozza.