hirdetés

Újabb kampányt indít a Felelős Gasztrohős szeptemberben, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az elvitelre szánt kávé és tea fogyasztásával termelődő hulladékra.

Idén harmadik alkalommal hirdette meg a vörösborok országos kóstolóját a Földművelésügyi Minisztérium, melynek eredmányei már elérhetők.

Idén  25. szülinapját ünnepli Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye.

Jelöletlen allergén miatt kellett eltávolítani a terméket a boltok polcairól.

Nem egészen egy év alatt, mintegy 240 millió forintból alakították ki Kalocsa új szállodáját, a Pilvax Hotelt a történelmi belvárosban.

hirdetés

Kétnapos születésnapi bulival ünnepli 100. születésnapját a bécsi Naschmarkt 2016. szeptember 2. és 3. között. Az osztrák főváros egyik legismertebb és legkedveltebb piacán hetente 64 ezren fordulnak meg. 

Mély fájdalommal tudatja családja, hogy Havas Gábor szállodai szakember hosszú betegséget követően augusztus 25-én elhunyt.

Az Ineedcoffee.hu a márka korábbi imázskampányából nőtt ki.

Eljött az idő, amikor egy hotelszobában már hozzá sem kell nyúlnunk a villanykapcsolóhoz vagy a légkondihoz, ha állítanánk a fényerősségen vagy a hőmérsékleten. Két amerikai szállodában legalábbis már a tesztelés fázisában tart az új, hangvezérlésű funkció.

Az Accor új digitális megoldásával forradalmasítja szállodáiban a vendégek fogadását. A cél egyszerű: a digitális
technológia segítségével egy ez idáig példa nélküli, személyre szabott üdvözlés biztosítása.

Kétévente rendeznek beutaztatóvásárt Berlinben, a legutóbbi eseményre február elején lapunk is meghívást kapott. A régi-új német fővárosban megismerkedtünk néhány kiváló új szállodával, és bepillantottunk a bringabarát település mindennapjaiba is.

Miközben a hazai turisztikai statisztikák a turistaforgalom fellendülését jelzik immár második éve, az ingatlanpiacon talán még soha nem volt ennyi eladó vendéglátóegység, szálloda, panzió. Ezek között akadnak olyanok is, amelyeket jóformán telekáron kínálnak. A látszólagos ellentmondás feloldására Hegedűs Attilát, a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatóját kértük meg.

Budapest történelmileg, építészetileg, kulturálisan, gasztronómiailag az egyik leggazdagabb város Európában. Ennek ellenére ötcsillagos szállodáinak átlagára az STR Global nemzetközi monitoringrendszer felmérése szerint a versenytársaihoz képest az egyik legalacsonyabb. Miért probléma ez, mi az oka a jelenségnek, és hogyan lehetne elérni, hogy Budapest – Bécshez és Prágához hasonlóan – a globális turizmus egyik vezető célpontja lehessen? Erről szól a BDO budapesti topszállodák nemzetközi igazgatóinak körében végzett felmérése.

Vendég és Hotel videó

hirdetés

Ausztriai állásajánlataink

Kiadónk társoldalai

hirdetés

Ingyenes marketing tudásforrás a turisztikai szakmának.

Marika blogja  // 

Magyarország egyetlen olyan étterme a szekszárdi Ízlelő, ahol a konyhán és a vendégtérben is kizárólag sérültek dolgoznak. Egyikük, a kerekesszékes felszolgáló, Kecskeméti Marika mutatja be mindennapjaikat.

Travellina  // 
Fotók és útleírások a világ minden szegletéből. Utazási fortélyok, gasztroélmények, UNESCO világörökség ismertetők és hazai programajánlók.
Fotelkalandor  // 

A világ nem körülöttünk forog. Ha magunkból kiindulva akarjuk megérteni, sem megunkat, sem a világot nem értjük. Próbáljuk meg fordítva.